Skiensgruppa spiller bowling på Down Town

Nå er det lenge siden sist vi i Skiensgruppa dro på bowling i Porsgrunn så håper dere vil være med. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som orker å vente på sin tur.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8.februar kl 11:45 møtes vi på bowlinga i 2.etg på Down Town i Porsgrunn. Vi har booka baner for spilling i 1,5 time fra kl 12. Det blir ca 2-3 familier pr bane så snakk gjerne med barna på forhånd om litt ventetid. Vi avslutter med et hyggelig måltid på Nan Wan garden. Her får dere velge mat etter eget ønske fra lunsj eller barnemenyen. Det blir vann til drikke. 

Ta med: godt humør og konkurranseinstinkt, selv om vi spiller bare for gøy! Minner om at medbrakt mat/drikke ikke er lov på bowlinga så håper dette blir respektert. 

Kiosk/spillemaskiener: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling og spill som koster penger. Snakk med egne barn slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: vi samles på bowlinga kl 11:45 sånn at vi rekker og ordne med sko i god tid før spilletida starter.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 bowling

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 6.februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Cathrine

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. feb 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243(17-21)

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Down town bowling

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 30. januar
9:00
Slutt: 6. februar
16:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding