Skiensgruppa: skøytedag i fritidsparken 25.februar

Skiensgruppa avslutter vinterferien med skøytedag i Skien fritidspark.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25.februar tar vi turen til Skien fritidspark. Her bruker vi dagen til skøyter og grilling.

Oppmøteplass: Vi møtes ved parkeringa utenfor isstadion fra ca 11.15. Vi går samlet inn for å ordne billetter/skøyteutstyr kl 11.30. Jeg er lett å finne med gult armbånd.

Ta med skøyteutstyr, klær etter vær, mat og drikke for hele dagen. Det er kafe på stedet men denne prøver vi unngå å bruke da ikke alle familier har like god økonomi. Vi tar med marshmallows, bananer, kokesjokolade og aluminiumsfolie til dessert.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Har du ikke skøyteutstyr så hør med venner eller på utstyrssentralen i Skien eller Porsgrunn. Løser det seg ikke kan vi være behjelpelig med leie av utstyr.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Dette arrangementet har ubegrenset med plasser. Husk likevel å gi beskjed hvis du blir forhindra fra å komme så ikke vi står og venter på deg :)

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Blir dette nødvendig bader vi isteden.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne Cathrine og Camilla 

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

25. feb 2018

Klokkeslett

11:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine Herrefos

95211243 (mellom 17-21)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Moflatveien 38
Start: 12. februar
9:31
Slutt: 24. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding