Skiensgruppa klatrer høyt og lavt ved Numedalslågen 26.september

Skiensgruppa utfordrer og forhåpentligvis overvinner grenser i klatreparken ved Kjærra fossepark .

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er over 80 cm høye og som liker utfordringer og høyder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 26.september tar vi en tur til Høyt og lavt på Steinsholt. Det blir satt opp buss fra parkeringa ved Kiwi Falkum for de som ikke ønsker eller har mulighet til å kjøre selv. Avreise kl 10 med retur fra Høyt og lavt kl 17. Det betyr at vi får god tid til å teste ut parkens løyper, uten å måtte slite oss helt ut.

Skriv i beskjedfeltet ved påmelding om du ønsker å være med i bussen eller om du kjører selv.

Har du barn som er gamle nok til å klatre alene og du som forelder bare ønsker å være tilskuer, så skriv antall klatrere i beskjedfeltet ved påmelding. 

Viktig informasjon om parken og skjema for egenerklæring finner du her: 

Klatreparken er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Her finner alle klatreløyper de kan trives i. Klatreløypene har fargekoder som viser vanskelighetsgraden –  fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart (som er vanskeligst). Vektgrense 120 kg. 

Høydekravet til de ulike klatreløypene er:

Oransj: over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: over 110 cm.
Rød/blå: over 140 cm.
Svart: over 160 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i blå, rød og sorte løyper.

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Parken anbefaler at gjestene bruker munnbind innendørs og der det ikke går an å holde en meter avstand. Anbefaling om å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind

Parken har hjelmer til utlån som desinfiseres etter bruk, men du kan ta med egen hjelm (klatre/sykkelhjelm eller lignende).

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflaske, god nistepakke (ikke lov med grilling), gode sko/klær til å klatre i, hansker, munnbind og godt humør. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Eneste unntaket er hvis dere trenger klatrehansker for å få en fin opplevelse i løypene. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 9:45 på parkeringa ved Kiwi Falkum hvis du skal være med i bussen. Avreise kl 10. Oppmøte ved bussen 16.50 ved retur. Kjører du selv er det oppmøte ved innsjekkinga til parken kl 10:45.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 høyt og lavt. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, kveldstid 23.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

26. sep 2021

Klokkeslett

10:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine Blohme

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt og lavt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 7. september
9:25
Slutt: 23. september
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding