Skiensgruppa inviterer til tur til Freialand

FreiaLand

Skiensgruppa inviterer til tur til Freialand med innslag av sightseeing

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover.

Vi er så heldige å få invitere ett lite knippe familier på tur til Freialand.

Veldig viktig at du leser all informasjonen før du melder din interesse pga allergier og alder.

Lørdag 3. november drar vi til Freia sjokoladefabrikk i Oslo.

Dette er en tur med veldig begrensede plasser og derfor vil familier bosatt i Skien/Porsgrunn/Grenland prioriteres denne gangen.

Vi drar med minibuss til Oslo og besøker Freialand. Dette blir skikkelig stas. Der får vi omvisning som varer i 2 timer

I opplevelsessenteret lærer vi om sjokoladens og fabrikkens historie. I sjokoladefabrikken ser vi hvordan sjokolader produseres. Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie. I støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Freiaparken ble til på 1920-tallet for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere. 

Freia kan ikke tilrettelegge for allergier og det finnes ikke nøttefrie soner.

Freia opererer med en aldersgrense på 10 år, som vi må forholde oss til.

Oppmøteplass: Senest kl 7.45 ved NSB Skien Nylende eventuelt senest kl 08.00 ved Jernbanestasjon i Porsgrunn  

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr. person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Føler du at prisen er litt høy akkurat nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Husk å smør med deg en liten matpakke for dagen og ta med drikkeflaske. Etter omvisningen går nedover mot sentrum og spiser pizza/middag og går deretter en tur for å se på utsikten fra Operataket bort til Akershus festning der vi blir hentet for turen hjem. Bussen går herfra kl 18.00, og vil være tilbake i Porsgrunn/Skien ca kl 20.-20.30.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn, som denne gang må ha fylt 10 år.

Når du fremdeles står på ønskeliste etter at plassene er fordelt, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Plassene fordeles etter skjønn ca 20. oktober

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

3. nov 2018

Klokkeslett

7:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Freialand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. oktober
20:00
Slutt: 1. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding