Skiensgruppa inviterer til teltsommerferie på Norsjø ferieland

Skiensgruppa forbereder teltsommerferie

Ferien går av stabelen kun ved bortfall av dagens tiltaksnivå og uoversiktlig smittetall.

Passer for familier som trives i telt og vann på alle kanter, og som vi kjenner litt fra tidligere gjennom dagaktiviteter. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Norsjø Ferieland er en perle i Telemark. Campingen har et fint sanitæranlegg i nærheten, av der vi bruker å få plass. Alt av telt/utstyr må familiene ta med selv. I år velger vi å dele opp uken slik at du må skrive i kommentarfeltet om hvilken del du ønsker plass. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi ønsker å tilby familier i Telemark å være med oss på teltferie på Norsjø ferieland på Akkerhaugen. Det blir mulighet for bading, fisking, tråkkebåt, lek og grilling og masse sosial hygge. Litt annerledes ferie/sommer blir det i år, også, pga smittevernsregler og hensyn, men vi håper vi kan gjennomføre en flott teltferie, sammen med dere. 

Vi regner med at dette blir et svært populært tilbud i år, vi har begrenset antall plasser og vi vil prioritere etter følgende kriterier:

- familier fra Skien/Grenland/Telemark

- nye campere, men det er en forutsetning at deltagerfamilier må ha vært på en dagsaktivitet før ferien. 

- del I: innsjekk lørdag 17.7 fra kl 15.00 - utsjekk onsdag 21.7 kl 12.00.

- del II: innsjekk onsdag 21.7 kl 12.00 - utsjekk søndag 25.7 kl 12.00.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele teltturen/alle aktiviteter.

Praktisk info vil bli sendt nærmere sommerferien.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 teltferie

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. HUSK å skriv opp hvilken del du ønsker. Dersom dette ikke står oppført, fordeler vi så rettferdig vi kan, etter hvilken kapasitet det er på plassene vi har til rådighet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine og Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

17. juli - 25. juli 2021

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 28. april
17:00
Slutt: 28. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding