Skiensgruppa inviterer til teater og julegrøt 8.12 kl 13

Skiensgruppa gjør en vri på det tradisjonelle arrangementet med julegrøt og har denne gang booket inn skromlehjulet til å holde en forestilling for oss. Etterpå koser vi oss med grøt, småkaker, saft og kaffe/te.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8.desember møtes vi i lokalene til IOGT i Eek-gården for å kose oss med teater og risgrøt.

Her blir det vist et dukketaeter, evergreen, fra skromlehjulet.

I forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeliggjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas, og de flytter inn på gården «Evergreen». Men livet på landet er ikke så enkelt, og Louise og Jonny får store utfordringer. Hvordan kan de holde varmen i et trekkfullt gammelt hus i storm og regn? Hvilken nytte har mobiltelefonen hvis det ikke er dekning? Kan de lage elektrisk strøm til lyspæra selv? Er det trygt for mennesker og dyr når ulven lusker utenfor? Ting som tas for gitt av mange i dag, er ikke så enkle å unnvære, men Louise og Jonny forsøker å løse problemene på utradisjonelt vis. Gjennom enkle bilder og symboler i dukketeaterets språk formidles livet på «Evergreen» som et drama med situasjonskomikk, romantikk, sang og glede, men idyllen på landet er som et lykkehjul og det går opp og ned.

Etter forestillingen blir det servering av risgrøt og saft. Litt småkaker og kaffe/te blir det vel også plass til.

Vi har begrenset med antall plasser. Svar på om du og dine har kommet med denne gang sendes ut 1.desember

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13 utenfor Eek-gården ved handelstorvet/Arkaden.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Cathrine og Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243 (17-21)

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Rådhusgata 2 Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 8. november
18:11
Slutt: 5. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding