Skiensgruppa inviterer til teater og bespisning

Skiensgruppa inviterer til teater med Fantasia, Folk og røvere i Kardemommeby, på Ælvespeilet i Porsgrunn. Etter forestillingen spiser vi på Ælvespeilet.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn over 6år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28.november kl.13.00 drar vi på teater i Ælvespeilet i Porsgrunn og ser Folk og røvere i Kardemomme by med teatergruppen Fantasia.

Etter forestillingen er vi sosiale og spiser på Ælvespeilet. Her kan vi velge mellom:

Barnemeny: Pizza m/ost og skinke eller Pasta med Kylling

Voksenmeny: Hamburger, Lasagne eller Gyros.

Hvis du og din familie får plass sender du/dere en melding til oss om hva du/dere vil spise. Si ifra hvis du/dere har noen allergier så ordner vi det.

Ta med deg: 

  • godt humør

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.30 ved resepsjonen på Ælvespeilet i Porsgrunn. Ledeern har rød t-skjorte og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 teater.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Margareth

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

12:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Margareth Bjørnstad

Telefonnummer 40846947

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Ælvespeilet Porsgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr. pr. person

Start: 30. oktober
9:36
Slutt: 11. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding