Skiensgruppa inviterer til teater - Jul med Prøysen på Ælvespeilet

Skiensgruppa inviterer til en trivelig teateropplevelse i førjulstiden. Vi skal se «Jul med Prøysen» på Ælvespeilet i Porsgrunn.

Før forestillingen blir det vafler.

Forestillingen passer for familier med barn fra 3 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1. desember ser vi «Jul med Prøysen» - en tradisjonsrik barneteaterforestilling som tar for seg Alf Prøysens magiske sang- og tekstmateriale skrevet om jul og juletradisjoner. Forestillingen varer i ca. 40 minutter. Vi koser oss med vafler på Ælvespeilet og blir litt bedre kjent før forestillingen.

Dette arrangementet har begrenset med plasser (20 stk.) og alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer 10. november. Får du plass men blir forhindret fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av tilbudet.

Oppmøteplass: Vi møtes ved fontena på rådhusplassen i Porsgrunn kl. 10.45. Vi går sammen inn på Ælvespeilet og spiser vafler før forestillingen starter kl 12.

Dette arrangementet er gratis.

Påmelding: Påmeldingen åpner 1. november. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Du får beskjed om dere har fått plass den 10. november. Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel en mulighet at hører du fra oss, f.eks. ved sykdomsforfall. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg ser fram til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

1. des 2018

Klokkeslett

10:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 164, 3915 Porsrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. november
17:00
Slutt: 29. november
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding