Skiensgruppa inviterer til stolpejakt og bading i Langesund

Skiensgruppa reiser igjen på stolpejakt, denne gang ved Krogshavn/Tangen fort i Langesund.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med turglade barn i alle aldre men runden er ikke tilrettelagt for barnevogn/rullestol denne gang.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 10.juli tar vi turen til Langesund for å jakte stolper i. Kart kan bl.a lastes ned på appen stolpejakten. Vi går samlet runden rundt og avslutter med niste og bading i Krogshavn. Ønsker du bare å være med for gåturens skyld uten å samle koder fra stolper er det selvfølgelig helt ok.

Ta med: mat, drikke,klær etter vær, badetøy og godt humør.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: 12:15 på parkeringa ved Krogshavn friområde.

Dette er et gratis arrangement men husk likevel påmelding så veit vi hvor mange som vil være med oss denne dagen. Alle som melder seg på får plass denne gangen. Fint om du gir beskjed hvis du blir forsinka eller forhindra fra å komme.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. juli 2019

Klokkeslett

12:15 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine

95211243 (17-21)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Krogshavn friområde

Pris: 0

Start: 17. juni
19:38
Slutt: 9. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding