Skiensgruppa inviterer til slusetur med M/S Skarsfos torsdag 4. juli.

Skiensgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 4. juli tar vi en fire timers  tur med M/S Skarsfos fra Hjellebrygga, opp slusene til Norsjø. De som ønsker kan ta en tur opp og se på Mikaelshula. Det er en bratt sti opp og anbefales derfor ikke til barn under 6 år. Ingen barn går opp uten at mor eller far er med.

Det blir servering av wienerpølse og en brus til alle. De som ønsker mer å spise kan ta med niste selv.

Dette er et arrangement for familier i Telemark.

Ta med: Klær etter vær og gode sko.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.15 på Hjellebrygga i Skien. Parkeringsbevis får du av leder.Leder er lett å få øye på i sin røde t-skjorte med "Er du enestående?" på ryggen. Båten kjører presis 16.30. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 2. juli

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe, gjerne på sms da jeg har variert arbeidstid. Jeg svarer så fort jeg kan. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Hege                                                                                                                                                                 IOGTs Enestående familier Skien.

Informasjon

Dato

4. juli 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Hege Lund Trøan

Telefonnummer 99235724

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Hjellebrygga

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr.

Start: 25. juni
20:00
Slutt: 2. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding