Skiensgruppa inviterer til skøytedag i fritidsparken 19.januar

Skiensgruppa tester skøyteisen i Fritidsparken i Skien.

Nye og gamle familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som både er Bambi eller proff på isen :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19.januar pakker vi skøyter og tursekk og bruker dagen ute på isstadioen i fritidsparken i Skien.

Har du ikke skøyter så spør helst om å låne av venner/familie eller utstyrssentralen. 

Vi lager en felles base for dagen og spiser lunsj ca kl 13. Det er muligheter for grilling. Leder tar med bananer/sjokolade/folie og marshmallows.

Ta med: klær etter vær, mat/drikke og skøyter (om du får det til). Hjelm anbefales til små barn.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor isstadion. Passer dette dårlig med busstider så gi beskjed om ca ankomst så møtes vi inne ved billettluka. 

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 skøytedag

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 17.januar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

19. jan 2020

Klokkeslett

11:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine Blohme

95211243 (17-21)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Isstadioen skien fritidspark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 9. januar
9:54
Slutt: 18. januar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding