Skiensgruppa inviterer til Rockeulven på Ibsenhuset og middag - April 2018

Telemark Barne- og Ungdomsteater

Skiensgruppa inviterer til teater og middag :)

Telemark Barne- og Ungdomsteater setter opp Rockeulven på Ibsenhuset og vi inviterer dere med på teateropplevelse og middag i lokalene til IOGT. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Enestående Familier Skien ønsker å inviterer dere til en flott teateropplevelse med Telemark Barne- og Ungdomsteater på Ibsenhuset i Skien og god middag på IOGT’s lokaler i forkant lørdag 14. april.  

Oppmøte: IOGT’s lokaler Rådhusgata 2, kl 14.30 middag blir servert kl 15.00, vi går samlet opp til Ibsenhuset, kl 16.30. Forestillingen starter 17.00.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr barn og 50 kr per voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 01. mars 18 klokken 20.                                                            

Påmelding stenges søndag 11.04.18 klokken 21.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail til dere som har fått plass på aktiviteten.Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Dobbeltsjekk opplysningene som ligger i det nye versjonen vår, mange ligger med feil/ufullstendige opplysninger i databasen nå! Hjelp oss å få dette riktig :) Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Informasjon

Dato

14. april 2018

Klokkeslett

14:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine

Telefonnummer 952 11 243

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Rådhusgt 2, Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. mars
20:00
Slutt: 11. april
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding