Skiensgruppa inviterer til Pinco Nation og Honningbarna

Skiensgruppa drar på pønk-rock konsert på RIP.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for musikkglade familier med litt større barn for her blir det nok både moshpit og full trøkk.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 12.november kommer Honningbarna til Rockeklubben i Porsgrunn. Her blir det i kjent RIP stil en skikkelig god, alkoholfri konsert som barn i alle aldre har muligheten til å få oppleve. Etter 32 år som frivillig drifta rockeklubb, er RIP kjent for å ville gi barn og unge gode konsertopplevelser med skikkelig trøkk. 

Honningbarna debuterte i 2010. I januar 2011 ble de kåret til årets urørt. For debutalbumet vant de klassen rock under Spellemannsprisen. Under P3gull 2015 vant de prisen for beste liveartist og det har de fortsatt å leve opp til senere.  fikk kulturdepartementets talentpris Bendiksenprisen i 2017.

Før konserten hygger vi oss på eget rom på Pinco Nation så last ned appen for matbestilling i forkant av oppmøte. Dere kan velge to retter hver, om dere vil ha to hovedretter eller en hovedrett og en dessert bestemmer dere selv. Etter mat går vi sammen bort til RIP hvor dørene åpnes 15:30 med konsertstart kl 16.

Ta med deg: godt hummør, rockefot og hørselvern/propper

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13:50 ved Rådhustrappa i Porsgrunn. Her tar vi en hilserunde før vi skal inn å spise.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, 5.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

12. nov 2022

Klokkeslett

13:50 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Tollboden porsgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 8. september
18:20
Slutt: 5. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding