Skiensgruppa inviterer til overnatting og St Hans feiring

Skien og Romerike skal feire St hans sammen 23. juni, og overnatte 23-26 juni på Kirkevik (Nesoddtangen)

For å være med oss på overnattingstur må dere ha vært med på dagsaktivitet tidligere. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 23 juni møtes vi på Kirkevik, Nesoddtangen. Vi overnatter fra 23 juni til mandag 26 juni.

Romerike og Skiensgruppa skal feire St.Hansaften på Kirkevik sammen med andre fra IOGT :) Selve St.hans feiringen er et arrangement av IOGT, og blir som følger:

Det er noe med å nyte årets lyseste dag ved sjøen. Legg til glade mennesker,  musikk, natursti, bademuligheter, leker for barna, grilling og ikke minst et stort St.Hansbål med utsikt over fjorden så har du St.Hansfest på Kirkevik. 

Vi setter ut bord, kjøper inn grillmat, brus, is og alt som trengs. Alt du trenger å gjøre er å komme.

Folk samles på tvers av alder og tilhørighet. Arrangementet varer fra 17:30-22:30. Når dette arrangementet er over, fortsetter vi fra Enestående familier videre.

Vi har 4 seksmannsrom, så man må dele rom med andre familier.  Det er også mulighet for å sove i medbragt telt. (Gi beskjed om dere ønsker rom eller sove i medbragt telt).

Har du ikke bil? Det er en fin tur med båt og buss til Nesodden som tar 38 min + gange.  F.eks ferjen fra Aker brygge kl 15.33. Når dere kommer til Nesoddntangen står bussen og venter. Gå på buss 560 mot Hasle. Gå av på Nesodden Kirke og gå til Kirka. 

Om du kan gå på sti gjennom skogen og vil gå den raske vegen går du av på stoppestedet Torget (rett før Nesodden kirke). Drøye 5 minutter å gå. 

Ta med deg: 

Egen mail/info kommer til de som får plass. 

Skiensgruppa vil prioritere deltagerfamilier som har vært med på dagsaktivitet tidligere og deltagerfamilier fra Telemark. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17:30

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 9 juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti og Alma

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien og Romerike

Informasjon

Dato

23. juni - 26. juni 2023

Klokkeslett

17:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 305

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Kirkevik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. mai
23:00
Slutt: 9. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding