Skiensgruppa inviterer til nyttårshelg

Skiensgruppa inviterer til nyttårshelg på Jønnbu i Bø. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøtetid/plass: Lørdag 30. desember Kl 13.00 ved Jønnbu Leirsted, dere må selv komme dere til Bø/Jønnbu Leirsted. 

Vi vil prioritere å først tilby plasser til familier bosatt i Telemark. 

Påmeldingen åpner søndag 22. oktober kl 21.00

Kommer du til Bø med buss og trenger skyss fra sentrum? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Vi kan være behjelpelig med denne transporten, men det er 20 min hver vei fra Bø sentrum opp til Jønnbu, så vi håper så mange som mulig ordner transport selv. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Det er mulighet for å stå på ski, gå på ski, ake og skli rett utenfor internatet. Søndagen vil vi prioritere å være ute, kvelden blir avsluttet med fyrverkeri kl 24.00.

Vi minner om at alle våre aktiviteter/turer er alkoholfrie - til glede for alle.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr deltager, maks 400,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Internatet har mange soverom så alle familiene, vil så langt vi klarer, få egne rom. Egenandelen dekker pizza på lørdag kveld, taco på nyttårsaften, overnatting, litt gotteri på nyttårsaften og raketter.

Brødmat og drikke til frokost og lunsj til alle dager må dere selv ta med/handle underveis, men vi spiser alle måltider i fellesskap. Ved allergier og/eller noe vi skal ta hensyn til - skriv det i kommentarfeltet. Nærmere info vil komme pr mail til dem som blir med oss på tur.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. 

Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Vi har plass til ca 35 deltagere på denne nyttårsfeiringen og vi vil gjøre så godt vi kan når det gjelder å gi en kjapp oppdatering om hvem som får være med, slik at man kan begynne å glede seg :-)

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. De som var med på Sjøstrand i Påsken står ikke først på listen på dette arrangementet, vi må som dere vet, dele på godene så godt vi kan.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

30. des 2017 - 1. jan 2018

Klokkeslett

13:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti Larsen

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Jønnbu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,-

Start: 22. oktober
21:00
Slutt: 20. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding