Skiensgruppa inviterer til matkurs (for barn fra 8 år)

Skiensgruppa inviterer til matkurs for litt eldre barn (fra 8 år)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som har fylt 8 år og som liker å lage mat

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 5. oktober inviterer vi til Matkurs for barn som har fylt 8 år og oppover. Denne gangen har vi begrenset antall plasser.

Kurssted: Porsgrunn sentrum/Spiller ingen kasserolle

Er du/dere interessert -  påmeldingen åpner 29. august kl 20.00

Kursholder skriver:

Hei alle sammen:)

Har glede av å invitere til pastakurs for barn hos Spiller ingen kasserolle catering på Folkets Hus i Porsgrunn. 

Erfaring tilsier at barn og ungdom digger pasta og hva er ikke da bedre enn å lage det fra grunn:) Vi sveiver innom tagliatelle, spagetti, cavatelli og gnocchi, kjappe digge velsmakende sauser og selvsagt masse amore::)) 

Beste pastahilsen fra Anders

 

Hjertelig velkommen 

Oppmøte: Sverresgate 19 kl 14.00. Vi avslutter kurset med å spise det vi har laget, men kanskje lurt å spise litt før dere kommer, da kurset varer i ca 4 timer.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte, gjerne vips. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 14 dager før kurset. Alle som har meldt sin interesse får mail!

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

5. okt 2019

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Sverresgate 19

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. august
20:00
Slutt: 1. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding