Skiensgruppa inviterer til mat og Black Debbath

Skiensgruppa inviterer til rockekonsert på RIP og håper dere vil være med.

Både nye og gamle familier er like velkomne.

Passer for familier med musikkglade barn som orker en konsert på ca 1 time i kjelleren på RIP.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19.november kommer Black Debbath til Rockeklubben i Porsgrunn for å ha konsert for barn og unge under 18 år, men heldigvis er det også lov for oss som er eldre å være med. Rockeklubben har drivd frivillig i 32 år nå og har stort fokus på å gi barn og unge gode konsertopplevelser, så her er det null alkoholservering på konsertene for de under 18 år. Det er heller ikke lov å komme inn hvis vaktene merker eller har mistanke om alkoholpåvirkning. 

Før konserten skal vi hygge oss i eget rom på Pinco Nation. Her får dere bestille to retter hver, om dere velger to hovedretter eller en hovedrett og en dessert er opp til dere. Anbefaler å ha lasta ned appen for matbestilling i forkant. Etter mat rusler vi sammen bort til RIP. Dørene åpnes kl 15:30 med konsertstart 16:00.

Ta med godt humør, rockefoten og hørselvern til mindre barn. Propper til eldre barn/voksne er også kjekt å ha med, selv om RIP pleier å ha noen gratis ved inngangen. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13:50 ved Rådhustrappa i Porsgrunn. Her tar vi en hilserunde, sjekker at alle har lasta ned appen til Pinconation.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, 13.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

19. nov 2022

Klokkeslett

13:50 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Tollboden porsgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 8. september
17:46
Slutt: 13. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding