Skiensgruppa: inviterer til konsert med the dogs i februar

Skiensgruppa drar på rockekonsert med the dogs

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse

Lørdag 24.februar 2018 arrangerer sort & blå konsert for de under 18 år. Denne ettermiddagen er det Kristopher Schau sitt rockeband the dogs som spiller og du kan få være med. Dette arrangementet passer for deg som liker energisk rock fra en liten scene. 

Dørene åpner kl 15:30 med konsertstart kl. 16. Det er fri aldersgrense så her tenker jeg dere foreldre vet best om dette er noe for deg og ditt/dine barn. Husk hørselsvern for små barn, selv om propper pleier å være tilgjengelig på stedet.

Oppmøteplass:  Vi møtes kl 14 utenfor Nan Wan garden, down Town kjøpesenter, i Porsgrunn. Her er det fritt valg fra lunch menyen + brus

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om hvorvidt du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen. 

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Cathrine og Hege

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

15:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine Herrefos

95211243 (17-22)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Jernbanegata 2, 3915 Porsgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. oktober
19:19
Slutt: 24. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding