Skiensgruppa inviterer til Klatreparken Høyt og Lavt søndag 20. september!

Skiensgruppa klatrer til topps og slenger seg fra tre til tre den 20. september i klatreparken i Vestfold!

Blir dere med? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder som liker å være i aktivitet!

Dette er en super måte å være sammen på som familie!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 20. september møtes vi kl 11:30 på den nedre parkeringsplassen til Høyt & Lavt, hvor vi skal klatre og ha det gøy sammen:)

Vi går gjennom en obligatorisk sikkerhets- og opplæringsrunde før vi slippes løs for klatring i aktivitetsløypene etter eget ønske og behov.

Viktig at dere oppgir om dere voksne selv også vil klatre, samt høyde på barna ved påmelding, slik at vi påser at vi har riktige seler til ditt barn.

Klokken 14.00 samles vi til felles matpakkebespisning.

Parken stenger 17:30, og vi kan klatre så lenge vi vil frem til da.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold anbefalt avstand til andre. Klatreparken har også sine egne smittevernregler som vi som gruppe må forholde oss til.

Du kan lese mer om parken her: https://hoytlavt.no/vestfold/

Ta med: Godt med mat samt kald/varm drikke til deg og dine for en aktiv dag ute. Sitteunderlag er greit å ha.  Hansker kan være godt å ha til klatring.

Parken angir følgende ang klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11:30 på den nedre parkeringsplassen til Høyt & Lavt Vestfold. Det er samme innkjøring som til Kjærra fossepark. Lederen vil ha på seg en rød sekk.
Her hilser vi på hverandre med god avstand og går gjennom litt info før vi går samlet inn i parken og finner en base/møtepunkt hvor vi senere møtes til lunsj.

Løypeinfo:  Løypene  er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød.  Høydekravet til de ulike fargene på løypene er: Orange: Over 80 cm. Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm. Rød/blå: Over 140 cm. Svart: Over 160 cm.  Vektgrense: 120 kg. Er barnet under 6 år må det følges av voksen i grønne løyper.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8013 klatrepark" Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Frist for påmelding er mandag 14. september kl 19.00. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Husk å skrive i beskjedfeltet om både du og barna skal klatre og høyden på barna.  Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen tirsdag 15. september. Familier fra Grenland prioriteres.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

20. sep 2020

Klokkeslett

11:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. september
21:50
Slutt: 14. september
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding