Skiensgruppa inviterer til kino og pizza fredag 16. nov

Skiensgruppa inviterer store og små til kino og pizza fredag 16. nov

Denne gangen prøver vi oss på at dere kan velge film av de to vi legger ut ;-)

Etter filmen har vi lånt bursdagsrommet på kinoen og spiser fredagspizza sammen

Skiensgruppa inviterer store og små til å se "Smallfoot" i 3D eller "Kutoppen". Vi prøver oss denne gangen med valg av film, og det kan hende det blir endringer av filmvalg underveis, da ikke programmet er lagt for forestillingene.

Vi vil prioritere familier med tilhørighet til Porsgrunn/Skien/Grenland og først og fremst de som ikke har vært med på kino i det siste

Påmeldingen åpner søndag 28.oktober kl 20:00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Får du ikke bekreftelses epost av oss, så sjekk søplemailen med en gang! For da kan det hende at når vi sender beskjed om at du har fått plass på aktiviteten også havner der!

Egenandelen for denne aktiviteten er kr 30,- pr pers.

Oppmøte: Fredag 16. nov. møtes vi utenfor Charlie kinosenter ca 30 min før filmen starter. Nærmere info vil bli oppdatert i god tid før påmeldingen åpner! Velg mellom filmene ved å skrive i beskjed feltet når dere melder dere på.

Utenfor tar vi en liten hilserunde før vi går inn. Alle får popcorn og en brus. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Etter kinoen har vi lånt bursdagsrommet og møtes her for å spise pizza og bli bedre kjent.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjed feltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker.

Det er kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Plassene vil bli fordelt torsdag den 8. november og alle får beskjed om de har fått plass eller ikke.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

16. nov 2018

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Charlie kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 28. oktober
20:00
Slutt: 15. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding