Skiensgruppa inviterer til kino og pizza 4.februar

Skiensgruppa tar turen til SF kino i Skien for å se Disney pixars nyeste film. Filmen har 6 års grense pga flere dramatiske scener og enkelte skumle skikkelser. Etter filmen hygger vi oss med pizza på lokalet til IOGT. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Påmelding stenger 2.februar kl 20:00.

Søndag 4.februar hygger vi oss med kino og pizza. Dette arrangementet er tiltenk familier fra Telemark og først og fremst de som ikke var med oss på kino i romjula. Alle påmeldte havner på ønskelista og svar på om du har fått plass kommer fredag kveld.

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor SF kino 13.30. Filmen starter kl 14 men det er hyggelig å få tid til å hilse på hverandre før vi skal inn. Etter filmen, ca kl 16, drar vi ned på lokalet til IOGT i Eek-gården ved handelstorvet i Skien. Her blir det pizza, brus og muligheter for å bli litt bedre kjent med hverandre.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Dette er da for film, pizza og brus. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten. Dette trenger du ikke føle er verken dumt eller flaut. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Cathrine 

Informasjon

Dato

4. feb 2018

Klokkeslett

13:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243 (mellom 17 og 21)

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Blekebakkvegen 5 3725 Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 31. januar
12:00
Slutt: 2. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding