Skiensgruppa inviterer til juleverksted

Skiensgruppa er heldige og får låne kjøkkenet på Venstøp skole så nå blir det juleverksted igjen!

Vi serverer risgrøt så dere trenger ikke niste denne dagen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som ønsker å lage enkel pynt og smågaver til jul.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11.desember slipper vi kreativiteten og julegleden løs. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og  lag enkel julepynt og smågaver, tilpassa de ulike alderne på barna. Vi rydder i fellesskap ca kl 14:30 og spiser grøt og drikker saft mens lim og maling tørker. Vi har et begrensa antall sakser, så dette må gjerne tas med hjemmefra. Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding om du trenger laktosefri grøt. 

Kjører du ikke bil? P6 kjører fra Åfoss kl 10:45, via Herkules og Skien sentrum. Ankomst på Venstøp skole ca 11:15 og avreise 16:07.

Denne aktiviteten har påmelding av prinsippet "førstemann til mølla". Blir du forhindra fra å komme så gi beskjed tidligst mulig, bare sånn kan andre som ønsker plass få gleden av å være med. Som vanlig er det kun er lov å melde på deg selv og dine barn.

 Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11:30 ved klatrestativa i skolegården. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 juleverksted

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en tekst på skjermen din om at du er påmeldt aktiviteten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Camilla og Cathrine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

11:30 - 15:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer:95211243

E- post:skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Venstøp skole

Antall plasser: 30 Gjenværende: 3

Pris: 20

Start: 16. november
18:00
Slutt: 2. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding