Skiensgruppa inviterer til juleverksted og grøt

Skiensgruppa inviterer til juleveksted og risgrøt og håper dere vil være med.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å håndtere saks og lim.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi er heldige og har fått låne kjøkkenet på Venstøp skole lørdag 10.desember. Da slipper vi kreativiteten løs og inviterer til juleverksted. Det blir mulighet til å lage julepynt, kort og enkle gaver. Når lim og maling står til tørk så spiser vi grøt og drikker saft før vi avslutter for dagen.

Yngre barn trenger kanskje hjelp med både klipping av filt og bruk av limpistol/strykejern så minner om at alle har ansvar for egne barn. 

Vi møtes ute i skolegården kl 13 og rydder felles ca kl 15 før mat.

Ta med deg: 

  • gjerne egen saks (hvertfall om du er skeivhendt)
  • termos med kaffe/te. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13 ute i skolegården på Venstøp. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti og Cathrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. des 2022

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Venstøp skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 12. november
10:24
Slutt: 4. desember
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding