Skiensgruppa inviterer til juletrehogst og båltur

Skiensgruppa drar til Sannidal og finner juletrær og fyrer bål - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, familier fra Kragerø og Drangedal vil bli prioritert :)

Aktiviteten passer like godt for barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. desember drar vi til ett av Olaf Rindes juletrefelt i Sannidal. Der skal vi fyre bål, grille, finne juletre, bli kjent og hygge oss sammen.

Vi møtes på parkeringsplassen til Sannidal dekk og felg, og når alle familiene er på plass, kommer vi oss til bålplassen i samlet flokk.

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet hvor det mye å velge mellom, så beregn god tid til å finne det perfekte treet til akkurat din familie. Treet du og barna dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Hver familie får ett juletre hver.

Når det er på tide å tenke på hjemturen, sier du i fra til oss så du får treet ditt målt og så er det bare å få det med seg hjem i bilen.

Hvis vi er skikkelig heldige, kan det hende nissen kommer på besøk med en overraskelse :) Gi beskjed i forkant hvis matallergi.

Ta med deg: 

  • kald/varm drikke
  • bålmat til deg og dine
  • sitteunderlag e.l
  • håndsag, hvis du har
  • tau eller stropper til å binde juletreet fast med
  • nok klær - vi blir ute uansett vær 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11 på parkeringsplassen til Sannidal dekk og felg. Leder har rød lue og er lett å få øye på. Her tar vi en liten hilserunde, før vi drar samlet til hogstfeltet.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 juletrehogst

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

11:00 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 45434296

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Lyngdalsveien, 3766 Sannidal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 21. november
14:11
Slutt: 1. desember
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding