Skiensgruppa inviterer til jule/hobbyverksted 30.november

Skiensgruppa slipper kreativiteten løs og håper dere vil være med!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Lørdag 30.november møtes vi til noen hyggelige timer hvor vi kan lage både gaver og pynt. Det er bare å slippe fantasien løs! 

Ta med: klær som tåler søl fra maling/lim, eske/kasse til å frakte ting trygt hjem, niste/drikke og en porsjon fantasi.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. Små barn bør nok få hjelp med både limpistol og klipping av filt. Alle tar underveis til å holde en viss orden på stasjonene og med rydding på slutten av dagen.

Oppmøte: Kl 12 i bakken utenfor inngangen til IOGT's lokaler i Skien (samme bygg som SKY Fitness).

Foreslått deltakerpris: Kr 20 pr person.Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169 Merk betalingen: 8013 juleverksted

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 28.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

30. nov 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Skistredet 10

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 14. november
17:28
Slutt: 28. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding