Skiensgruppa inviterer til frisbeegolf i fritidsparken

Skiensgruppa gjør noe de aldri har gjort før,blir du med du også? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Passer for alle turglade store og små.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 26.juni tar vi turen til fritidsparken og prøver oss på frisbeegolf. Her har de en løype  rundt i skogen med 18 kurver. Kveldsmaten tar vi etter endt spill. Det trengs ikke noe fancy utstyr, gode gamle skeinebrett funker også.

Ta med: niste, drikke, frisbee (helst navna), klær etter vær og gjerne konkurranseinstinkt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 17.15 ved isstadion.

Dette er et gratis arrangement men husk likevel påmelding så veit vi hvor mange som blir med oss denne ettermiddagen. Alle som melder seg på får plass denne gangen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Blir du forhindra fra å komme eller forsinka så gi en av oss ledere beskjed.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Cathrine og Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

26. juni 2019

Klokkeslett

17:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine

95211243 (17-21)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Moflatveien 28

Pris: 0

Start: 17. juni
19:30
Slutt: 25. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding