Skiensgruppa inviterer til Foldvik Familiepark 22. juni!

Lørdag 22. juni inviterer vi til en dag i Foldvik Familiepark. 

På Foldvik besøker vi dyr, vi kan hoppe i høyet, kjøre tog og traktor, plaske i plaskedammen og masse annet gøy. 

Aktiviteten er åpen for familier med barn i alle aldre, men passer best for dem med mindre barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tilbringer dagen i Foldvik Familiepark. Her kan vi gjøre det vi har lyst til og det er mulig å være så lenge man vil. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre enestående familier!

Ta med: Niste/drikke til lunsj og evt. resten av dagen om dere vil være lenge. Evt. badetøy om plaskedammen skal testes!

Oppmøteplass: Kl 10.45 på parkeringsplassen like før hovedinngangen til Foldvik Familiepark. Dere må selv ordne transport/kjøre selv og møte oss der. Leder er lett å få øye på i rød-skjorte. Her hilser vi på hverandre, samler inn egenandeler, informerer litt om dagen før vi går inn i parken og finner en felles base.

Hver familie tar med egen mat og drikke og så spiser vi lunsj sammen ved basen på tidspunktet vi avtaler.

Hvordan komme hit: http://foldvik.no/veibeskrivelse/

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Dette er en populær aktivitet og vi vil prioriterer dem som tilhører Skiensgruppa. Aktiviteten er åpen for påmelding. Alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer onsdag 19. juni.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel men mulighet at hører du fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

 Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Det blir gøy å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

22. juni 2019

Klokkeslett

10:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 12. juni
14:24
Slutt: 20. juni
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding