Skiensgruppa inviterer til førjulskos 7.desember

Skiensgruppa tar en pause fra julestria og hygger oss med risgrøt og bygger pepperkakehus.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for grøtglade familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 7.desember møtes vi i lokalene til IOGT i Skien sentrum. Her skal vi kose oss med saft og risgrøt med mandel. 

Mens grøten blir varmet får hver familie et pepperkakehus som må bygges og pyntes. Huset kan spises til dessert etter grøten eller tas med hjem. Vi bestiller grøt fra Tine og denne er ikke laktosefri. Vi har dessverre ikke mulighet til å varme opp laktosefri grøt i mikro i år.

Ta med: godt humør og fat til å bygge pepperkakehuset på og eventuelt noe å frakte det trygt hjem i.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 på utsida av IOGT's lokaler i Skistredet.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 førjulskos.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 5.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

7. des 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine Blohme

95211243

skien@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skistredet 10

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 26. november
18:05
Slutt: 5. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding