Skiensgruppa inviterer til familiejulebord

Skiensgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier med barn som liker å bade og julestemning.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28. november møtes vi i Langesund, Badeparken kl 10.00. Vi bader og koser oss, før vi skal spise. Vi har reservert plass på familiejulebordet kl 14.00, da må vi være klare for julebord. Julebordet inneholder alt du kan drømme om av kalde og varme retter fra fjell og sjø.

Vi holder på til ca kl 16. og avslutter dagen etter mat, men er det noen som har lyst til å bade mer, så er badeparken åpen frem 20.00.

Ta med deg: Badetøy/håndkle, alt du og dine trenger til badingen og skiftetøy til julebordet, man må ikke pynte seg, men vi spiser ikke i badetøyet/badekåpe.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10.00 på parkeringsplass rett utenfor Badeparken/Quality hotell Badeparken, i Langesund.. Leder har røde sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde, før vi går samlet inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 familiejulebord

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Badeparken langesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. oktober
22:00
Slutt: 8. november
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding