Skiensgruppa inviterer til Falkum bad og konserter 17.august

Skiensgruppa tar en tur til naturskjønne omgivelser ved Falkum elva.

Her blir det mulighet til bading, grilling og lek på grassletta, før vi avslutter med konserter på Stevneplassen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17.august tar vi turen til Falkum bad. Her er det stor grasslette som innbyr til lek med f.eks ball og frisbee. Det er også muligheter for et bad i elva men det er ikke spesielt egnet for små barn. Vi fyrer opp små griller som passer perfekt til pølser. Denne kvelden er det gratiskonserter på Stevneplassen med Daniel Owen og Keiino fra kl 19:40. Ønsker dere ikke være med oss på konsert er dere selvfølgelig hjertelig velkomne til å være med til Falkum bad.

Ta med: Mat, drikke, leker, badetøy og klær etter vær.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Fint om dere som blir med videre til stevneplassen tar en prat med barna deres på forhånd og venter med boder og karuseller til dere har avsluttet dagen med oss.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16:30 på parkeringa ved Kiwi Falkum. Vi samles på den øverste delen, mot Falkum gård. Jeg er godt synlig med rød sekk. Herfra går vi samlet ned til Falkum bad.

Dette er et gratis arrangement men husk likevel påmelding så veit vi hvor mange som vil være med oss denne ettermiddagen.

Alle som ønsker det får være med denne gang.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

17. aug 2019

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer.95211243 (17-21)

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Kiwi falkum

Pris: 0

Start: 11. august
19:35
Slutt: 17. august
8:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding