Skiensgruppa inviterer til Eventyrfabrikken søndag den 4. november

Skiensgruppa tar turen til Eventyrfabrikken i Skien for noen timer med lek og moro!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. november tar vi en tur til eventyrfabrikken. Her skal vi leke og ha det gøy i noen timer. Påmelding stenger fredag 2. november kl 20. De som har fått plass får beskjed samme kveld.

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor ved den store elefanten kl 11.00 og går samla inn for å registrere oss.

Kl 12.30 samles vi i pirat-rommet hvor får alle hver sin barnemeny (også dere voksne). Husk å skrive ved påmelding om dere vil ha hamburger, kyllingnuggets eller pølser da eventyrfabrikken må vite matbestillinga innen lørdag. Alle menyer er med chips og drikke (velges når vi skal spise).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, ber vi om at all kioskhandling og bruk av spillmaskiner unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Husk å skrive hva dere vil spise her! Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Det er begrenset med antall plasser, så om du får plass men blir forhindra fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av dette tilbudet. Familier fra Telemark prioriteres.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Håper å se deg og dine!

Vennlig hilsen dagens leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. nov 2018

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

skien@enestaaendefamilier.no

90 89 41 06

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 31. oktober
13:45
Slutt: 2. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding