Skiensgruppa inviterer til Eventyrfabrikken

Skiensgruppa er klar for en ny tur i Eventyrfabrikken for noen timer med lek og hygge.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med små og store lekelystne barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12.desember skal vi en tur til Eventyrfabrikken og få ut litt energi. Her blir det god tid til både lek og en hyggelig prat.  Vi samles til felles lunsj på Piratrommet så husk å skrive ved påmelding hva du og dine barn ønsker å spise. Selv om inngang er gratis for voksne, tar vi en liten egenandel av alle deltagere pga matbestilling.

Det kan være kjekt med litt varme sokker for det blir lett golvkaldt der. Minner om at medbrakt mat/drikke ikke er lov. 

Barnemeny: pannekaker eller hamburger/osteburger/pølse/ nuggets med chips

Voksen meny: hamburger/bacon-ost burger/kyllingburger med chips & salat, krispy kyllingsalat, cæsar salat eller toast med kalkun/salami

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Dette gjelder også maskiner som er plassert rundt i lokalet. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 utenfor Eventyrfabrikken. Her blir det en hilserunde før bånd skal ordnes i resepsjonen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 eventyrfabrikken. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 5.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

12. des 2021

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Eventyrfabrikken skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 16. november
18:04
Slutt: 5. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding