Skiensgruppa inviterer til escape room på Ibsen Venstøp

Skiensgruppa gjør noe de aldri har gjort før, blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 16.juli tar vi turen til Henrik Ibsen museum for å prøve oss på Ibsen Escape. Vi deles i grupper på seks og mens vi venter på tur leker vi i hagen og spiser nistepakkene våre. Spillet varer ca 45 minutter og gruppene blir sendt inn med ca 15 minutters mellomrom.

Peers søken og synder har verken ført han til himmel eller helvete, og nå står han i fare for å bli støpt om
i knappestøperens skje – til ingenting!
Du 45 minutter på deg til å redde Peers hjerte og samtidig komme deg ut av Escape-rommet.

Trenger du å friske opp din Peer Gynt? Les resymé her

  • Du må foreta en fysisk og spektakulær reise gjennom Peers liv.
  • Du må sette deg inn i Peers virkelighet og løse koder og gåter.
  • Du må bli med inn i dramaets ulike scener og oppleve reisen Peer foretok seg.
  • Du må forsere mange hindre for å redde Peers hjerte.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflaske, niste, pledd eller lignende til å sitte på ute i hagen og godt humør.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12.15 ved stabburet på Ibsen Venstøp. Det kan være utfordring rundt parkering, så kan være lurt å sette bilen på Venstøp skole og så gå opp bakken. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 escape room

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, feks hvis bare barna dine skal være med i spillet mens du nyter den fine hagen. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 13.juli. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

16. juli 2020

Klokkeslett

12:15 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Henrik ibsen museum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr pers

Start: 1. juli
11:10
Slutt: 13. juli
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding