Skiensgruppa inviterer til en helgtur

Skiensgruppa inviterer til en helg på Sjøgaren på Husøy, utenfor Tønsberg.

Vi gleder oss til å tilbringe to dager med overnatting på vakre Husøy, Juvente sin hytte der. Det blir turer til severdigheter, vi skal gå rundt øya/kyststien og vi tar turen ut til Verdens Ende. Vi tar med niste og legger opp til å være mye ute, spille brettspill/kort på kvelden.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På grunn av at vi har plass til flere på denne turen senker vi aldersgrensen til 10 år, men forutsetningene ellers er samme :-)

Denne aktiviteten er lagt opp med program som passer for familier med store barn, fra 12 år, som er forberedt på en del vandring og aktivitet, men mye gøy. Skien/Grenlandsfamilier prioriteres og av hensyn til alle ønsker vi å kjenne de familiene vi har med på overnattingsturer fra dagaktiviteter. 

Oppmøte: Juvente sin hytte på Husøy 7 km utenfor Tønsberg fra kl 19.30. Detaljert program over dagene sendes de familiene som får plass.

Hjemreise: ca kl 16.00 etter felles utvask.

Ta med: Sovepose/dyne/pute/laken, alt mat/drikke til frokost og lunsj, ellers det dere trenger for en helg på hyttetur.

Vi overnatter i sovesal/er i 2 etg. Det er to toalett og 4 dusjer i kjelleren.

Middag: både fredag og lørdag tar vi med, og vi spiser alle måltider i fellesskap.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Har du ikke bil og skal ta buss er dette fult mulig med du må selv sjekke bussruter/tider for tur/retur.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 sjøgaren

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

14. feb - 16. feb 2020

Klokkeslett

19:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Husøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 23. januar
19:00
Slutt: 1. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding