Skiensgruppa inviterer til en dag i Foldvik Familiepark

Søndag 22. juli inviterer vi til en dag i Foldvik Familiepark. 

På Foldvik besøker vi dyr, vi kan hoppe i høy, kjøre tog og traktor og masse annet gøy. 

Aktiviteten er åpen for familier med barn i alle aldre, men passer best for dem med små barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tilbringer dagen i Foldvik Familiepark. Her kan vi gjøre det vi har lyst til og det er mulig å være så lenge man vil. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre enestående familier!

Ta med: Niste/drikke til lunsj og evt. resten av dagen om dere vil være lenge

Aktiviteten er åpen for påmelding.

Dette er en populær aktivitet og vi vil prioriterer dem som tilhører Skiensgruppa. Tirsdag 10. juli fordeler vi plasser og sender ut info/bekreftelse til dem som får plass på denne aktiviteten.

Oppmøteplass: Kl 10.45 på parkeringsplassen like før hovedinngangen til Foldvik Familiepark. Dere må selv ordne transport/kjøre selv og møte oss der. Leder er lett å få øye på i rød-skjorte. Her hilser vi på hverandre, samler inn egenandeler, informerer litt om dagen inkludert base for dagen før vi går inn i parken.

Hver familie tar med egen mat og drikke og så spiser vi lunsj sammen. Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser men på tur med oss oppfordrer vi alltid til å unngå kioskhandling.

Hvordan komme hit: http://foldvik.no/veibeskrivelse/

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Det blir gøy å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

22. juli 2018

Klokkeslett

10:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 894 106

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Foldvikveien 53a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. juni
23:59
Slutt: 19. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding