Skiensgruppa inviterer til en dag i Bø Sommarland

Skiensgruppa inviterer til en dag i Bø Sommarland

Aktiviteten passer for alle badeglade familier

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 10. juni inviterer vi til en dag i Bø Sommarland. Vi skal hygge oss sammen og bade.

Ta med: Niste/drikke og badetøy til en hel dag i Sommarland

Aktiviteten åpner for påmelding i kveld/onsdag 13.6 kl 21.00!

Dette er en populær aktivitet og vi vil prioriterer dem som tilhører Skien/Bø/Telemark-gruppa og som ikke var med til Bø Sommarland i fjor. Torsdag den 28. juni fordeler vi plasser og sender ut info/bekreftelse til dem som får plass på denne aktiviteten.

Oppmøteplass: Kl 9.45 på parkeringsplass/rett utenfor hovedinngangen til Bø Sommarland. Dere må selv ordne transport/kjøre selv og møte oss der. Leder er lette å få øye på i gul vest. Her hilser vi på hverandre, samler inn egenandeler, informerer litt om dagen, base for dagen før vi får inn i parken.

Hvordan komme hit: https://www.sommarland.no/parkinformasjon/hvordan-komme-hit 

OBS - parkering må dere betale selv. Husk kontanter! 60 kroner i juli. Parkeringsbilletten skannes når du kjører ut av parken, og den trenger ikke ligge i bilen. På vei inn kan den kjøpes i billettlukene, eller så får du tak i den i Informasjonen og Sommarbutikken når som helst i løpet av dagen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. juli 2018

Klokkeslett

9:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Bø sommarland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. juni
21:00
Slutt: 6. juli
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding