Skiensgruppa inviterer til den nye klatreparken i Skien Fritidspark, lørdag 24. aug

Skiensgruppa utfordrer grenser og inviterer til klatring i Skien Fritidspark

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle våre familier som ønsker å utfordre høyder og klatring

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24. august inviterer vi til klatring i den nye klatreparken i Skien Fritidspark

Vi møtes kl 13.30 og vi tar en felles pause, i løpet av aktiviteten, med niste/drikke. Det blir kanskje litt venting underveis og barna burde forberedes på dette

Viktig at alle leser klatreparkens instrukser om løypene og sikkerhet: https://www.skienfritidspark.no/aktiviteter/ny-klatrepark/om-loeypene

Som vanlig på våre aktiviteter er foreldre ansvarlig for egne barn og alle må signere egenerklæringsskjemafor .

Ta med: Niste, drikke, campingstol/teppe og godt humør! Vi lager en base rett ved klatreparken i gapahuken rett ved skogholtet, men det kan være mange som holder til der, så kjekt med stol/teppe om man ønsker å sette seg litt ned.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.30 utenfor hovedinngangen i Skien fritidspark. VIKTIG at dere møter opp i rett tid da alle må gjennom sikkerhetsrutiner før vi skal klatre. Ledere har rød sekker og røde ballonger så vi er lett å få øye på :-)  Vi tar en hilserunde før aktiviteten starter.

Skien fritidspark ligger rett ved hovedveien der bussen stopper, så har du ikke bil/eget transportmiddel, er det likevel enkelt å bli med på denne aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales, gjerne med vipps til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig tirsdag kveld den 20. aug. Uansett om du får plass eller ikke - sender vi ut mail.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å utfordre grenser og høyder med dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

24. aug 2019

Klokkeslett

13:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 92632205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Skien fritidspark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. august
19:00
Slutt: 22. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding