Skiensgruppa inviterer til Den lille dyrehage med buss

Skiensgruppa har booka buss til Den lille dyrehage på Brokelandsheia og håper dere vil være med.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som synes det er spennende med dyr og som er store nok til å gå rundt i regnskogen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10.september setter vi opp busstur til Brokelandsheia. Her skal vi se på masse spennende dyr, spise niste og teste ut lekeplassen. Kanskje anakondaen Pippi viser seg og hvem tør å holde en slange! Vi tar en hilserunde utenfor bussen når vi ankommer Brokelandsheia.

Vi må gå gjennom butikkområde på vei inn i parken. Her er det dessverre en del fristelser så fint om alle tar en prat med barna sine om våre rutiner for pengebruk før ankomst. 

Bussen går presis fra Skien, vi har ikke mulighet til å vente. Bussen stopper også i Porsgrunn. Dere finner en leder med rød sekk på begge stoppa. Avreise Skien kl 10:00. Retur fra Brokelandsheia kl 16:15. Det er stor buss med bagasjerom til dere som trenger ha med vogn inn i parken. Det er parkering for vogner ved inngangen til regnskogen. 

Ta med deg: 

  • mat/drikke for hele dagen
  • klær etter vær
  • godt humør
  • bilsete til små barn

Kiosk/souvernier: Vi ber alle unngå handling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Skien: Kl 09.45 på parkeringa ved Marensro 

                  Porsgrunn: kl 10:00 på Parkeringa ved Beha.

Skriv gjerne hvor dere eventuelt vil møte opp ved påmelding.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, søndag 4.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Margareth og Cathrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. sep 2022

Klokkeslett

9:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine 

Telefonnummer:95211243

E- post:skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Marensro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 26. juli
11:27
Slutt: 4. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding