Skiensgruppa inviterer til «Bukkene Bruse lager rumpebrann» og middag på Ælvespeilet

Tirsdag 24. september ser vi Riksteaterets nyeste forestilling «Bukkene Bruse lager rumpebrann» på Ælvespeilet Kulturhus i Porsgrunn.

Før forestillingen spiser vi middag sammen i restauranten på Ælvespeilet!

Forestillingen passer for alle familier med barn fra 3 år. Nye og «gamle» familier er like velkomne:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds enormt populære barnebok. Nå kommer oppfølgeren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

Før forestillingen spiser vi sammen i restauranten på Ælvespeilet. Her får vi servert lasagne.

Påmeldingen åpner 25. august kl 20.00

Dette arrangementet har begrenset med plasser (20 stk.) og alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer to uker før forestillingen. Får du plass men blir forhindret fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av tilbudet.

Oppmøteplass: Utenfor inngangen til restauranten på Ælvespeilet - inngang på siden som vender mot elva kl 16.25.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte, enten kontant eller på vips. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Påmeldingen åpner 25 august. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød statustekst på skjermen din om at du er står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, og den er lett å overse om man kun leser epost via mobiltelefonen).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt som mulig 14 dager før forestilligen. Alle som har meldt sin interesse får epost!

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg ser fram til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

24. sep 2019

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

ælvespeilet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 25. august
20:00
Slutt: 21. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding