Skiensgruppa inviterer til bespisning og teater på Ibsenhuset

Skiensgruppa gjør noe de  har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å sitte å se et teaterstykke som varer i 2timer.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 4.juni drar vi først på Henriks hotell/kafe(gamle DagBondeheim)og spiser litt, etterpå drar vi opp på Ibsenhuset og ser teaterstykket Annie som spilles av Telemark barne og ungdomsteater.. Vi skal spise god mat, være sosiale og hygge oss sammen med teater forestilling.

Vi holder på til ca kl 18.

Ta med deg: 

  • godt humør
  • eventuelt drikke og noe godis til å ha under teaterforestillingen. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14.00 på Henriks hotell/Kafe (gamle Dag Bondeheim). Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.                                                    Jeg gleder meg!

Vennlig hilsen Margareth

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. juni 2022

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Margareth Bjørnstad

Telefonnummer 40846947

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Henriks Hotell Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40kr pr.person

Start: 19. mai
19:30
Slutt: 30. mai
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding