Skiensgruppa inviterer til besøks dag på Norsjø ferieland torsdag 4. juli

Skiensgruppa er på teltferie på Norsjø Ferieland på Akkerhaugen og inviterer dere til å komme og bade og grille med oss på campingen

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle :-) Påmelding åpner 1. juni

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 4. juli er dere velkomne til å besøke oss på campingen på Norsjø ferieland. Vi går i samlet flokk bort på stranda for å kose oss noen timer med bading, niste/drikke og forhåpentligvis sol. Rundt 17-tiden går vi bort til campen vår og fyrer opp grillen til felles bruk. Dersom det er grillforbud på campingen, som i fjor, ber vi hver og en familie, være kreative når det gjelder medbrakt mat til middag. 

Ta med: badetøy, grillmat, drikke, stoler og annet du trenger for en fin dag på stranda og campingen :-) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14 på ved parkeringen til dagsbesøkende. Dette arrangementet er gratis, men husk likevel å melde deg på så vi vet hvor mange som ønsker å komme denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Dette er et gratis arrangement og alle som melder seg på får automatisk plass. Dersom det skulle være at du blir forhindret å komme ønsker vi at dere gir beskjed, tlf 926 32 205, slik at vi ikke blir stående å vente på noen som ikke kommer :-)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti og Alma

IOGTs Enestående familier Skien og Romerike

Informasjon

Dato

4. juli 2019

Klokkeslett

14:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland
Start: 1. juni
19:00
Slutt: 1. juli
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding