Skiensgruppa inviterer til bading og pizza

Skiensgruppa inviterer til bading og pizza i Badeparken i Langesund

Aktiviteten passer for alle familier som liker å bade:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13. mai tar vi turen til Langesund for å bade og spise pizza.

Vi møtes kl 10.45 på parkeringsplassen til Badeparken i Langesund. Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen :-)

Hvordan komme seg til Badeparken:

Med bil:

Følg E18 til Friervegen/Heistaddalen i Porsgrunn.

Ta avkjøringen 50 fra E18 mot Brevik/Heistad.

Ta Rv354 til Stathelleveien i Langesund (9,8 km).

Med buss:

Rutetabeller for lokale bussruter i Grenlandsområdet finner du her.

Det er kiosk og restaurant i badeparken og som vanlig unngår vi å bruke denne da ikke alle familier har like god råd . Alle får  pizza og 1 brus, så det burde ikke være nødvendig å handle mer under vårt opphold der. Ta i så fall med niste og drikke til å ha i bilen på vei hjem, kanskje noen blir ekstra sultne etter å ha badet i flere timer.

Dette arrangementet har begrenset med plasser (30 stk) og alle påmeldte registreres på ønskeliste. De som ikke fikk plass da vi var i Badeparken i april og nye familier prioriteres. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer mandag 7. mai. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte på parkeringsplassen, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel men mulighet at hører du fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

20. april 2018

Klokkeslett

20:11 - 20:11

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla Hauge

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. april
20:11
Slutt: 20. april
20:11

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding