Skiensgruppa inviterer til bålkos og natursti i Sannidal

Skiensgruppa inviterer til bålkos og natursti på Jambakkmyra i Sannidal. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Familier fra Kragerø og Drangedal vil bli prioritert.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 26. november drar vi til turisthytta på Jambakkmyra i Sannidal. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og få informasjon om Enestående familier. Det blir bålkos og refleksnatursti med premier til alle barna.

Enestående familier ønsker å nå ut til flere med spennende aktivitetstilbud i nærmiljøene, og fra våren 2022 har vi gleden av å få lokalgruppe for Kragerø og Drangedal.

Vi holder på til ca kl. 18.30.

Ta med deg: 

  • bålmat (pølser, toast, pinnebrød, etc)
  • vannflaske
  • termos med kaffe/te/kakao
  • lommelykt
  • sitteunderlag og spikkekniv er lurt

  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16.30 på parkeringsplassen ved bommen opp mot turisthytta. Følg skilting mot turisthytta fra innkjøringen til industriområdet på Fikkjebakke for å komme dit. Leder har rød sekk, rød lue eller rød t-skjorte på, og er lett å få øye på. Vi kjører samlet opp til turisthytta, og tar en hilserunde der.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Jeg gleder meg!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

26. nov 2021

Klokkeslett

16:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 45434296

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 3. november
21:55
Slutt: 19. november
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding