Skiensgruppa inviterer: Sommerferie på Norsjø ferieland

Skiensgruppa inviterer til sommerferie i telt på Norsjø ferieland.

Nye og 'gamle' teltferie familier ønskes velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker campingplass og teltferie.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Skiensgruppa inviterer til nok en sommerferie i telt på Norsjø Ferieland.

Et flott sted å feriere for familier med barn i alle aldre. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi ønsker igjen å tilby familier i Telemark å være med oss på teltferie på Norsjø ferieland på Akkerhaugen. Det blir mulighet for bading, fisking, tråkkebåt, lek og grilling og masse sosial hygge. Litt annerledes ferie/sommer blir det i år,pga smittevernsregler og hensyn, men en flott teltferie skal vi ha, sammen med dere. 

Vi regner med at dette blir et svært populært tilbud i år, vi har begrenset antall plasser og vi vil prioritere etter følgende kriterier:

- familier fra Skien/Grenland/Telemark

- nye campere, men det er en forutsetning at deltagerfamilier må ha vært på en dagsaktivitet før ferien. 

Enestående familier fra Romerike skal være på teltferie samtidig med oss :-)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte og praktisk info vil bli sendt ut til de som får plass, når sommerferien nærmer seg, men alt av telt og utstyr må dere ha med selv.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Vi har dessverre ingen mulighet for samkjøring i disse tider.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Norsjø teltferie

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig mandag 2. juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine og Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. juli - 12. juli 2020

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. mai
22:45
Slutt: 2. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding