Skiensgruppa inviterer: Pinsehelg til Skottevik Feriesenter

Skiensgruppa inviterer til Skottevik Feriesenter i pinsehelgen, lørdag 30.5 til mandag 1.6.

Vi har vært så heldige å få en overraskende gave fra julegavefondet til Mericon, og det vil vi bruke på denne ekstraordinære turen.

Og endelig er det åpnet opp for at vi kan dele denne turen med dere og åpne for påmelding.

Det er spesielt viktig at du leser all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30. mai drar vi til Skottevik Feriesenter og sover over i leiligheter beregnet til 10 personer.

Hjemreise mandag 1. juni.

I hver leilighet er det felles bad og kjøkken, alle må delta i rengjøring under oppholdet.

***

Mericon har gitt oss en overraskende gave som blir brukt til dette ekstraordinære oppholdet på Skottevik Feriesenter. 

***

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: sengetøy, frokost/lunsj og drikke for hele oppholdet.

Middag:  Lørdag og søndag - blir ordnet/bestilt av lederne. Pga restriksjonene skal kjøkkenet i leilighetene brukt minimalt, håper på forståelse for dette og at alle gjør sitt ytterste for å ta hensyn til gitte regler.

Nærmere informasjon om mat, aktiviteter osv. vil bli sendt ut til de som får plass.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11 på Moheim/Eidanger bak Jysk, kjør litt videre innover veien, så ser dere oss, ledere har røde ballonger og står på utsiden av sine biler. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde ned til Sørlandet. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Vi har dessverre ingen mulighet til samkjøre for tiden pga smittevernseglene. 

Foreslått deltakerpris: Denne turen er utenom våre vanlige aktiviteter, og deltagerfamilier betaler kun egenandel for middagene/felles innkjøp, kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Skottevik

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig mandag 25. mai.

Vi prioriterer etter følgende kriterier:

- tilhørighet til Skien/Grenlandsområde.

- på våre overnattingsturer må du ha vært med på en dagskiftet tidligere.   

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla, Cathrine, Margareth og Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

30. mai - 1. juni 2020

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skottevik feriesenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. mai
22:15
Slutt: 25. mai
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding