Skiensgruppa inviterer: Nyttårstur til Fjelltun leirsted ved Gautefall/Drangedal

Skiensgruppa inviterer til nyttårstur i vakre Telemark

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker å stå på ski og være ute i en aktiv hverdag

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 29. desember drar vi til Gautefall. Vi skal hygge oss sammen, være mye ute - forhåpentligvis i snøen og feire nyttår. Fjelltun leirsted er et fantastisk sted og vi håper dere har lyst til å feire nytt år i regi av Enestående familier.

Ta med: Sengetøy/laken, frokost/lunsj/drikke til alle dager, og godt humør! Det vil bli sendt ut utfyllende informasjon til de som får plass.

Tilbudet gjelder kun familier som er registrert hos oss. Vi vil prioritere familier fra Telemark og dem som ikke har vært med på overnattingstur tidligere, MEN vi vil fylle opp plassene, så meld dere gjerne på, så skal vi prioritere så rettferdig som mulig. For å få plass på overnattingstur må du/dere ha vært med på minst en aktivitet med Enestående familier før overnattingsturen du/dere vil være med på. Dersom du har vært med på overnattingstur tidligere, skriv det i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi skal overnatte i Liabu/hovedhuset, 10 rom med køyesenger, totalt 36 senger. Det kan bli aktuelt å plassert flere familier i samme rom. Det er toalett og dusjanlegg i kjelleren. Allergier bes oppgis i registreringen slik at vi kan ta hensyn til dette ved innkjøp til felles måltider.

Vi legger opp til felles aktiviteter bl a brettspill, aking, lunsj ute ved bålet, alle måltider lages/nytes i fellesskap.

Vi skal være på Liabu/Fjelltun samtidig med andre grupper fra Enestående Familier og på enkelte aktiviteter vil vi være sammen med dem.

Påmeldingen åpner 1. november og plassene blir fordelt 1. desember - da sender vi ut mail til alle som har meldt sin interesse for denne turen. Sjekk gjerne dine aktiviteter på: min side om du ikke får mail og er usikker på om du har meldt deg på/fått plass.

Alle våre arrangement er rus/alkoholfri. 

Hjemreise etter utvasking av rom/kjøkken/felles arenaer ca kl 14.00 onsdag 1. januar 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Det er ikke kiosk på leirstedet, men dette gjelder når vi skal bort for å stå på slalåm/bort til slalåmanlegget. Vi tar som vanlig med niste/drikke til slike arenaer. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 16 på Fjelltun Leirsted Gautefall/Drangedal. Vi møtes og fordeler rom, bærer inn bagasje før vi samles til felles medbrakt lunsj/måltid der vi tar hilserunde rundt bordet. 

Har du ikke bil og skal ta buss? Det er mulig å ta buss til Gautefall, men må du selv ta ansvar for å sjekke opp buss, busstider/retur, og om bussen stopper ved leirstedet osv. Vi har ikke mulighet til å ordne transport.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 nyttårstur.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å feire nytt år sammen med dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

29. des 2019 - 1. jan 2020

Klokkeslett

15:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Fjelltun leirsted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. november
20:00
Slutt: 9. desember
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding