Skiensgruppa inviterer: Nistetur til Garvannsfossen, Skien

Skiensgruppa inviterer til nistetur

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Endelig kan vi samles i små grupper.

Aktiviteten passer for alle som liker å være på tur, i skog og mark.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. mai drar vi til skogs. 

Ca. 18 km fra Skien sentrum, i retning Valebø i Skien, står det et skilt langs veien merket Garvannsvegen.
Litt inn fra hovedveien er det bom, der parkerer man, og etter 10-15 min gange kommer man til Garvannsfossene. Litt stigning, men vi tar tiden til hjelp, veien frem er til mål er turen!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: drikke, niste, noe å sitte på og kanskje noen vil spikke, så ta med kniv i så tilfelle. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 13 på parkeringsplassen. Leder er lette å få øye på. Her sier vi hei og tar en hilserunde på god avstand.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Vi har ikke mulighet for å samkjøre til våre aktiviteter akkurat nå.

Foreslått deltakerpris: dette er en gratis aktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser, selv om vi er ute i skogen, pga smittevernsregler. De 20 første påmeldte, får plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kjersti 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien 

Informasjon

Dato

16. mai 2020

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Garvannsvegen

Antall plasser: 20 Gjenværende: 16

Start: 12. mai
21:30
Slutt: 16. mai
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding