Skiensgruppa inviterer inviterer til Frost 2 på Odeon kino i Skien

Skiensgruppa hiver seg rundt og drar på kino for å se Frost 2, blir dere også med?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

OBS - kort tid for påmelding siden aktiviteten er allerede 2. januar!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 2. januar kl 16.20 drar vi til Odeon Kino i Skien for å se Frost 2.

Etter filmen skal vi på Bryggeriet Pizza og kose oss med pizza/taco buffet og hyggelig samvær :-)

Vi avslutter kvelden ca kl 20.00.

Ta med: eventuelt litt godteri/saft til filmen og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: OBS - Utenfor Odeon Kino i Skien kl 16.20. Der står leder godt synlig fremfor filmplakatene på veggen, lengst til venstre. Vi tar opptelling og utdeling av billettene her, før vi går inn og finner plassene våre. Filmen starter 16.40.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Send -knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Frost kino

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig mandag kveld den 30. desember. Vi vil prioritere helt nye deltager familier og de som ikke har vært med på kino/teater i desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

2. jan 2020

Klokkeslett

16:20 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Odeon skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. desember
12:00
Slutt: 30. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding