Skiensgruppa inviterer en dag på skøyteisen

Skiensgruppa inviterer til en dag på skøyteisen

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker å stå på skøyter

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 23. januar møtes vi på Grønli skole/Flåtten i Porsgrunn. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og stå på skøyter. Er du usikker på hvor dette er, så klikk deg inn på kartet som ligger i aktiviteten. 

For de som ikke har bil/kjører bil er det buss-stopp rett ved skøytebanen.

Vi skøyter til ca 15.00 før vi går mot parkeringen/skoleskogen og tenner bål, griller pølser og koser oss. Dagen avsluttes ca 16.00, men har du lyst er det selvfølgelig mulig å være på skøytebanen lengre. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te eller kun kokt vann, kopp og sitteunderlag.
  • alle tar med ved til bålet (3-5 kubber pr voksen)
  • skøyter og hjelm
  • Har du/dere ikke skøyter så ta kontakt med utlånsentralen i din by. Det er ikke mulig å leie skøyter på denne skøytebanen.

Lederne tar med: Kyllingpølser med tilbehør (pølsebrød og speltlomper), kakao og kremtopping. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 på skolens parkering på oversiden av skolen/skoleskogen. Her tar vi en enkel hilserunde. Før vi går ned til skøytebanen.

Foreslått deltakerpris: aktiviteten er gratis, men du må melde deg på, slik at jeg vet hvor mange jeg skal handle inn pølser og kakao til. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

23. jan 2022

Klokkeslett

14:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti 

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Grønli skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. januar
15:00
Slutt: 20. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding