Skiensgruppa drar til Teksnisk Museum i Oslo

Skiensgruppa drar til Teknisk Museum i Oslo

Aktiviteten passer for familier med barn fra 9 års alder og oppover som liker å gå på museum noen timer.

Vi gleder oss til å se og oppleve mye historikk i et kjempe stort museum. Les gjerne mer om teknisk museum: https://tekniskmuseum.no/ før du melder dere på :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 22.2 drar vi med buss fra Skien via Porsgrunn til Teknisk Museum i Oslo.

Vi er tilbake i Skien via Porsgrunn ca kl 19.00.

Det blir 2,5 timer kjøring i buss til Oslo, og vi legger opp til en spisepause ved Akerselven før vi går inn på museet. Vi får mange timer på museet og der inne går man rundt på egenhånd, på vei hjem stopper vi for å spise pizza. Ca kl 19.00 er vi tilbake i Skien.

Ta med: Drikke og niste som vi spiser ved Akerselven rett på utsiden av Teknisk Museum før vi går inn, og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: NSB Nylende Skien kl 07.45, bussen kjører presis kl.08.00. NSB Porsgrunn kl 08.00, bussen kjører presis kl 08.15.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 teknisk museum

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 13. februar. Vi prioriterer helt nye familier, som ikke har vært med oss på aktivitet tidligere, og familier fra Skien/Grenlandsområdet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

22. feb 2020

Klokkeslett

8:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Teknisk museum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. januar
19:00
Slutt: 13. februar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding